vzw ROOTS vzw ROOTS

Het Platform Allochtone Jeugdwerkingen (PAJ) vierde zijn 20-jarig bestaan. Deze avond was gevuld met tal van leuke activiteiten, zoals een ijskar, een spelaanbod, panelgesprek en netwerkmoment. Als kers op de taart maakten wij hier ook onze nieuwe naam bekend: "ROOTS". Met deze nieuwe naam en logo benadrukken we dat wij vanuit verschillende wortels, geloofsovertuigingen en levenservaringen samen werken aan sterk jeugdwerk.

Wij bedanken graag alle sprekers: Eva Vereecke (directeur De Ambrassade), Wouter van Bellingen (directeur Integratiepact), Samira Azeroual (directeur basisschool De Kleine Wereldburger), Radia Assou (psychologe), Latifa Mahli (lid van RvB) , Boris Mets (directeur jeugddienst Antwerpen), Najim Kaldoun (voorzitter Roots). We bedanken ook zanger Abdou voor het entertainment, en Niels Blomme voor het bedenken van onze naam! Voorts bedanken wij ook de vrijwilligers die de avond vlot hebben laten verlopen. Vrijwilligers zijn het hart van alle jeugdwerk!

Met een nieuwe naam, nieuw logo, en nieuw team zijn wij klaar voor alle uitdagingen in de toekomst. Wij zullen samen werken aan een sterk jeugdwerk: voor iedereen en door iedereen!

Een panelgesprek over het belang van diversiteit en jeugdwerk met (v.l.n.r.) Eva Vereecke- directeur Ambrassade, Boris Mets- directeur Jeugddienst Antwerpen, Latifa Mahli- Raad van Bestuur ROOTS, Marte Beldé- pedagogisch medewerker ROOTS, Radia Assou- psychologe, Samira Azeroual- directeur basisschool, en Wouter Van Bellingen- directeur integratiepact.
De vrijwilligers, het personeel, en de voorzitter van de Raad van Bestuur vieren samen een geslaagde avond.
Boris Mets, directeur van de Antwerpse Jeugddienst, onthult de nieuwe naam.
Voorzitter Najim Kaldoen speecht.
Eva Vereecke, directeur van de Ambrassade, was de keynote speaker.