vzw ROOTS vzw ROOTS
6 juli 2021

Onze lidvereniging Educatief jeugdcentrum De Palmboom heeft grootste plannen ! Het jeugdcentrum bestaat ondertussen 3 jaar en in al die jaren hebben zij de vraag naar hun activiteiten sterk zien groeien. Hierdoor hebben ze besloten om hun educatieve luik te verhuizen naar Deurne. Met de grote vraag en interesse, waren zij genoodzaakt een grotere en praktischere accomodatie te zoeken.

Ze hebben eindelijk een nieuw pand gevonden in Deurne (niet zo ver van hun huidige pand). Door de verhuis naar dit nieuwe pand trachten ze zich op deze manier te professionaliseren en een infrastructuur te voorzien waarin ze maximaal leerwinst uit kunnen halen van hun jongeren.

Professionaliseren = investeren. Daarom lopen hun vaste kosten op. Om die reden zijn ze een inzamelactie gestart waarin zij als streefdoel €10 000 hebben. Dit zou hun vaste kosten grotendeels voor een jaar kunnen dekken.

Laat ons allemaal samen ons steentje bijdragen aan dit mooi project , aarzel niet om te doneren en Educatief Jeugdcentrum de Palmboom te helpen . Het is een project voor de kostbare jeugd én om bruggen te bouwen.

Doneren kan via het rekeningnummer: BE07 5230 8114 9366

Vergeet dit aub ook niet massaal te delen!

Kan een afbeelding zijn van de tekst '山 PEPALMSSOM DE PALMBOOM BREIDT UIT EN HEEFT DUS JOUW HULP NODIG MET HET DEKKEN VAN DEVSTKOSTEN. VASTE KOSTEN. STEUN DE PALMBOOM Bekostigen van huur en nutsvoorzieningen. Geef vrijblijvend een bedrag via het onderstaande bankrekeningummer NOG: €7740 Streefdoel: €10.000 Bankrekeningnummer BE07 5230 8114 9366 Mededeling: Vrije gift'