vzw ROOTS vzw ROOTS
26 april 2019

ROOTS zoekt geëngageerde vrijwilligers om allerlei toffe nieuwe projecten te ondersteunen! Als vrijwilliger bij ROOTS maak je niet alleen deel uit van een topteam vrijwilligers en stafleden, je krijgt ook toegang tot verschillende vormingen en workshops.V


ROOTS vzw is de enige koepelorganisatie in Vlaanderen voor verenigingen van en voor jongeren met een migratieachtergrond. ROOTS is op zoek naar vrijwilligers, al dan niet met een migratieachtergrond om onze overkoepelende activiteiten te ondersteunen.

Ben jij of wil jij maatschappelijk betrokken zijn in het jeugdwerk?

Wil jij een engagement opnemen in het verenigingsleven?

Wil jij deelnemen aan interessante activiteiten en/of deze mee begeleiden?

ROOTS vzw is gelegen in Antwerpen op het Zuid. Vanuit onze projecten organiseren wij verschillende soorten activiteiten. Daarvoor hebben wij jou nodig! Onze projecten zijn even divers als onze leden, voor ieder wat wils, gaande van extremisme, tot diversiteit bij de Scouts.

Wij staan open voor elk engagement groot of klein. Je kiest zelf hoeveel tijd je investeert in welke projecten. Dit kan slechts enkele keren per jaar, tot enkele uren per week. Bij ROOTS verwelkomen wij iedereen.

Wat hebben wij te bieden voor jullie: in bepaalde gevallen kan je rekenen op een vrijwilligersvergoeding, ook onkosten worden vergoed. Bovendien biedt ROOTS allerlei vormingen en workshops aan, speciaal voor onze vrijwilligers. Een (hoofd)-animatorcursus bij ROOTS kan je tevens helpen in je verdere carrière.

Contacteer ons via:

Email: info@roots-jeugdwerk.be

Telefoon: 03 677 15 80