ROOTS Vlaanderen

Bij ROOTS bieden we coaching op aanvraag aan om jeugdwerkers, organisaties en overheden te ondersteunen in hun streven naar diversiteit en inclusie in het jeugdwerk. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden bij specifieke vraagstukken en uitdagingen op dit gebied.

Of het nu gaat om het versterken van interculturele communicatie, het ontwikkelen van inclusief leiderschap, het implementeren van diversiteitsbeleid of het creëren van een inclusieve werkomgeving, onze coaching op aanvraag is op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe werkt het?

  1. Aanvraag indienen: Neem contact met ons op en leg je coaching behoefte uit. We luisteren naar je wensen en doelen, en stemmen de coaching af op jouw specifieke situatie.
  2. Persoonlijke begeleiding: Onze professionele coaches bieden één-op-één begeleiding om jouw persoonlijke of organisatorische doelen te bereiken. We werken samen aan praktische oplossingen en concrete stappen.
  3. Resultaatgericht: Ons coachingstraject is gericht op het behalen van tastbare resultaten. We streven naar duurzame verandering en groei, zodat je de opgedane inzichten en vaardigheden in de praktijk kunt brengen.

Onze coaching op aanvraag is een waardevol instrument voor iedereen die streeft naar een sterker, inclusiever en diverser jeugdwerklandschap. We nodigen jeugdwerkers , organisaties en overheden uit om deel te nemen aan ons coachingstraject en samen te werken aan een betere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze coaching op aanvraag jou kan helpen om positieve verandering te realiseren en diversiteit te omarmen als een kracht voor groei en samenwerking. Samen bouwen we aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.