ROOTS Vlaanderen

Bij Matchpoint organiseren we boeiende en interactieve fysieke meetings waar jongeren samenkomen om actuele gesprekken te voeren over diverse onderwerpen. Als moderatoren begeleiden we deze stimulerende gesprekken en creëren we een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen vrijuit kan delen en zijn of haar stem kan laten horen. Hiernaast nodigen we ook regelmatig experten en rolmodellen uit om mee aan tafel te schuiven en in dialoog te gaan met de jongeren.

Wat kun je verwachten?

  1. Actuele onderwerpen: We selecteren onderwerpen die op dat moment relevant zijn voor jongeren en de samenleving als geheel. Van maatschappelijke kwesties tot persoonlijke uitdagingen, we nodigen jongeren uit om hun gedachten en perspectieven te delen.
  2. Interactieve discussies: Onze meetings zijn geen lezingen. We geloven in de kracht van interactieve discussies. Door te luisteren naar elkaars ervaringen en ideeën, leren we van elkaar en vergroten we ons begrip van de wereld om ons heen.
  3. Inclusiviteit staat voorop: Bij Matchpoint zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt en dat elke stem wordt gehoord. Ongeacht je achtergrond, overtuiging of leeftijd, jouw perspectief is van waarde en draagt bij aan het verrijken van het gesprek.
  4. Positieve verandering: Onze missie is om jongeren te inspireren en aan te moedigen om hun gedachten om te zetten in actie. We geloven dat positieve verandering begint met een open en respectvolle dialoog.

Hoe deel te nemen?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan onze Matchpoint meetings. Houd onze website en sociale media in de gaten voor aankondigingen van komende bijeenkomsten. Schrijf je in en kom langs op de aangegeven locatie. Breng je nieuwsgierigheid en open geest mee, en laat je stem horen!

Bij Matchpoint willen we een plek bieden waar jongeren zich gehoord voelen en waar hun mening ertoe doet. Samen bouwen we aan een inclusieve samenleving waarin we gezamenlijk werken aan een positieve verandering. Doe met ons mee en laten we samen in gesprek gaan!

Aanstaande matchpoints

Voorgaande matchpoints