ROOTS Vlaanderen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

My Roots Brugge- 21 april 2024

21 april @ 09:00 - 17:00

Ontdek, Verbind en Beleef met MyRoots Brugge!

Ben je klaar voor een unieke ontmoeting tussen Oost-Vlaamse en West-Vlaamse jongeren? Kom dan naar MyRoots Brugge, een dag vol ontmoetingen, uitwisselingen en ontdekkingen! Deze bijzondere dag biedt je de kans om nieuwe vrienden te maken, interessante gesprekken te voeren en samen de prachtige stad Brugge te verkennen.

Wat kun je verwachten?
– Groepsactiviteiten & Spelen: Laat je teamspirit zien en duik samen met nieuwe vrienden in leuke en interactieve spellen. Een perfecte manier om het ijs te breken en elkaar beter te leren kennen.
– Thematische Dialoog:*Deel je gedachten en ervaringen over ‘Jong zijn in de samenleving’. Dit is jouw kans om te spreken en te luisteren naar de perspectieven van jongeren uit een andere provincie.
– Stadswandeling door Brugge:Ontdek de verborgen pareltjes van Brugge tijdens een begeleide stadswandeling. Bewonder de historische schoonheid terwijl je nieuwe vrienden maakt.
– Lekkere Hapjes en Drankjes: Geniet van een selectie heerlijke lokale snacks en drankjes, perfect om samen van te genieten na een dag vol activiteiten.

Mis deze kans niet om te netwerken, te leren en plezier te maken met leeftijdsgenoten uit Oost- en West-Vlaanderen. Registreer je nu en wees onderdeel van deze fantastische ervaring waar herinneringen worden gemaakt!

Aanmelden?Stuur een mailtje naar abdou@roots-vlaanderen.be of een berichtje naar: 0460 94 01 85

Kom en laat je inspireren door diversiteit en verbinding bij MyRoots Brugge! We kijken ernaar uit je daar te zien!

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Roots Vlaanderen
Telefoon
+32 3 677 15 80
E-mail
info@roots-vlaanderen.be
Bekijk de site van Organisator