ROOTS Vlaanderen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vormingsmeerdaagse: Van jeugd tot Jeugdwerker ?

12 april - 14 april

Ben jij een gepassioneerde vrijwilliger die klaar is om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Van 12 tot 14 april nodigen we je uit voor een onvergetelijke vormingsmeerdaagse in de adembenemende Ardennen. Dit is jouw kans om te duiken in essentiële thema’s zoals de basishouding van een jeugdwerker, jeugdwerk in een notendop, en effectieve communicatie met jongeren.

Gedurende drie inspirerende dagen bieden we een mix van boeiende vormingen en ontspannende activiteiten, perfect om zowel je geest te verrijken als te ontspannen in de schoonheid van de natuur. De meerdaagse omvat twee overnachtingen in een sfeervolle locatie, alle maaltijden inbegrepen, waardoor je volop kunt genieten van zowel het leerproces als de prachtige omgeving.

Dit is een unieke kans om je netwerk uit te breiden, ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde jeugdwerkers, en nieuwe inzichten en technieken te verwerven die je direct in je jouw werking kunt toepassen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die jou als  vrijwillig jeugdwerker zal versterken en inspireren.

Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te ontspannen in het hart van de Ardennen. Reserveer je plek vandaag nog en zet een grote stap voorwaarts in je ontwikkeling als jeugdwerker. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

*plaatsen zijn beperkt !

Gegevens

Begin:
12 april
Einde:
14 april
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Roots Vlaanderen
Telefoon
+32 3 677 15 80
E-mail
info@roots-vlaanderen.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ardennen
België + Google Maps