ROOTS Vlaanderen

Ons participatie project, dat we zijn gestart met de ondersteuning van Jint vzw, is bijna tot zijn einde gekomen. Gedurende de afgelopen jaar hebben we ons ingezet om de stem van kwetsbare jongeren te laten horen en de impact van beleidsbeslissingen op hun leven te belichten.

Tijdens de COVID-19-pandemie hebben we gezien hoe belangrijk het is om deze jongeren een platform te bieden en ervoor te zorgen dat hun mening telt. Onze podcasts, waarin kwetsbare jongeren hun mening deelden, vragen stelden aan mediafiguren, beleidsmakers en experts, hebben bijgedragen aan het vergroten van hun bewustzijn.

Hoewel ons participatieproject bijna tot een einde komt, willen we benadrukken dat onze inspanningen om de stem van jongeren te versterken en kritieke kwesties aan te pakken, duurzaam zullen voortduren. De studio die we hebben gecreëerd, zal blijven bestaan als een platform voor open dialoog en discussie over relevante onderwerpen.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit project en we kijken ernaar uit om nog meer te bereiken in de toekomst. Blijf ons volgen voor meer nieuws en informatie over onze voortdurende inzet voor de belangen van jongeren. Samen kunnen we blijvende verandering teweegbrengen.

De verwezenlijkingen van dit project kan je bekijken op onze Media pagina of rechtstreeks op ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/@dejongewereld2018