ROOTS Vlaanderen

In een inspirerende stap voorwaarts voor de jeugd heeft de vooruitstrevende jeugdwerking Komerbi uit Brugge zich aangesloten bij het netwerk van Roots Vlaanderen. Dit partnerschap markeert een nieuw hoofdstuk in de missie van Komerbi om de talenten van alle jongeren, tot volle bloei te laten komen.

Komerbi staat bekend om haar inclusieve benadering en zet zich in voor jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties in Brugge die moeilijk toegang vinden tot reguliere ondersteuningsprogramma’s. Met een rijke schat aan onontdekte talenten en capaciteiten onder deze jongeren, opent Komerbi niet alleen deuren naar nieuwe mogelijkheden, maar biedt het ook een vruchtbare bodem voor persoonlijke en collectieve groei.

Door de samenwerking met Roots Vlaanderen en haar brede netwerk dat zich inzet voor de empowerment van jongeren over heel Vlaanderen, versterkt Komerbi haar vermogen om op maat gemaakte ondersteuning en begeleiding te bieden. Deze samenwerking belooft een toename in de toegankelijkheid van waardevolle bronnen en programma’s die gericht zijn op het ondersteunen van jongeren in hun ontwikkeling op alle fronten.

Samen zullen we ernaar streven om nog meer jongeren te bereiken, hen te inspireren om hun unieke pad te volgen, en hen te bekrachtigen om hun dromen met vertrouwen na te jagen!

meer info en contact: https://komerbi.be/