ROOTS Vlaanderen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

My Roots Oost meets West Vlaanderen!

13 april @ 09:00 - 18:00

Gratis

MyRoots Oost meets West

0 Gaat
65 beschikbaar
Laat weten of je gaat

🌱 Kom en ontdek myRoots: Een uniek jeugdevenement georganiseerd door Roots Vlaanderen!

Op zoek naar een bruisende ontmoetingsplek voor jongeren en vrijwillige jeugdwerkers? Dan is myRoots jouw bestemming! Dit spannende jeugdconcept brengt diverse jongeren en jeugdwerkers uit ons Roots netwerk samen voor een dag vol ontmoetingen, uitwisseling van ervaringen en leuke activiteiten.

Op 13 april nodigen we jongeren uit Oost- en West-Vlaanderen uit om deel te nemen aan myRoots in jeugdcentrum De Gemeenschap. Tijdens dit evenement dompelen we de deelnemers onder in een scala aan boeiende activiteiten, allemaal georganiseerd door Roots.

Het programma belooft een dag vol plezier en interactie:

🥐 Begin de dag met een heerlijk ontbijt 🎲 Doe mee aan het spel met als thema ‘Jongeren en politiek’ ❓ Test je kennis tijdens de ‘Jeugd van vandaag’-quiz 🎉 Geniet van groepsspelen gedurende de namiddag 🥞 Sluit de dag af met overheerlijke pannenkoeken van Foubert!

Mis deze kans niet om nieuwe vrienden te maken, interessante gesprekken te voeren en samen te genieten van een onvergetelijke dag! Schrijf je nu in voor myRoots en beleef een dag vol energie, verbinding en plezier. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Roots Vlaanderen
Telefoon
+32 3 677 15 80
E-mail
info@roots-vlaanderen.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

regionaal secretariaat
mercatorstraat 24
Sint Niklaas, Oost vlaanderen 9100 België
+ Google Maps